Welkom op onze nieuwe website

Wij heten u welkom op onze nieuwe website.

Reeds 25 jaar zijn wij met Naturotheek Luzerne dag in dag uit bezig met producten die onze gezondheid bevorderen. Hetzij voedingswaren, cosmetica, textiel, toestellen, enz… We hebben doorheen de jaren dan ook een zekere expertise opgebouwd. We zijn ook exclusief producent en verdeler van enkele duurzame producten. Eenvoudig in gebruik maar met een opmerkelijk resultaat. Reeds enkele jaren promoten we deze producten op onze websites en .

Naturotheek Luzerne is reeds een gevestigde waarde in de streek en daarbuiten en we willen dan ook een plek op het internet waar we onze producten onder die noemer kunnen aanbieden. Omdat wij er prat op gaan dat we alle producten die we aanbieden zelf gebruiken of zouden gebruiken kunnen wij garanderen dat we enkel kwalitatief hoogstaande en beproefde producten in ons gamma aanbieden. In onze webshop worden voorlopig onze exclusieve en gepatenteerde producten aangeboden met een duidelijke uitleg over de werking en voordelen.

We willen in de toekomst ons online gamma uitbreiden met producten die ook in onze winkel te verkrijgen zijn. Het is geen unicum een webshop te vinden met natuurproducten. Wij pretenderen ook niet het ruimste gamma te hebben, maar we kunnen rekenen op onze 25 jaar ervaring in het aanbieden en gebruiken van dit gamma.

Bekijk alvast ons gamma hier.

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren op het nummer 050 78 11 41

bg_image

Herman Prinsen
Zaakvoerder

Geboren te Antwerpen op 23 juni 1957 ,2de zoon uit een gezin van 4 kinderen. Studeerde elektro-mechanica en volgde regentaat hoger onderwijs. In de periode 1975-1976 verbleef hij als 17 jarige in Pennsylvania USA ,voltooide High School en studeerde o.a. natural Science.

Lees meer
bg_image

Gerda Stock
Zaakvoerder

Gerda werd geboren te Beernem op 1 juli 1960, 3de dochter uit een gezin van 4 kinderen. Na haar hoger middelbaar onderwijs in 1977 is zij meteen aan de slag gegaan als winkelbediende in een voedingszaak te Brugge, dit tot 1987. Dit zelfde jaar huwde zij met Herman. Beiden zijn toen samen Luzerne opgestart en werd zij ook moeder van een zoon Jonas.

Lees meer