Exclusief verdeler van Pure Water™

Zuivere stoomdestillatie is de enigste zuiveringsmethode waarbij het water eerst gekookt wordt waardoor alle bacteriën en virussen gedood worden. Samen met andere, chemische en radioactieve gifstoffen wordt deze contaminatie gescheiden van de zuivere stoom,die na condensatie een altijd even zuiver en veilig drinkwater oplevert. In alle 50 staten van Amerika en in meer dan 120 landen over heel de wereld wordt dagdagelijks Pure Water gedronken voor zijn heerlijke smaak en onberispelijke zuiverheid.

Ontdek hier waarom www.pure-water.be

Open destillatie

“Open Destillatie”, synoniem voor zuiveren, is de veiligste en efficiëntste methode om uw drinkwater te zuiveren van alle contaminatie, iedere dag even zuiver en vers. Zuivere stoomdestillatie is de enigste zuiveringsmethode waarbij het water eerst gekookt wordt waardoor alle bacteriën en virussen gedood worden en achter blijven.Samen met andere, chemische en radioactieve gifstoffen wordt deze contaminatie gescheiden van de zuivere stoom, welke na condensatie een altijd even zuiver en veilig drinkwater oplevert. Dus iedere dag vers en nieuw drinkwater van de zuiverste kwaliteit.

In alle 50 staten van Amerika en in meer dan 120 landen over heel de wereld wordt dagdagelijks Pure Water gedronken voor zijn heerlijke smaak en onberispelijke zuiverheid. Tientallen Amerikaanse ambassades en het ambassadepersoneel over de hele wereld rekenen op Pure Water destillatiesystemen voor zijn constante kwaliteit en zuiverheid. Vele multinationals maken gebruik van Pure Water apparatuur, evenals regeringskantoren, ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra.

null

Zet uw vooroordelen aan de kant

In Europa kent men destillatie vanuit het labo (in vitro) ,verdamping en condensatie van kolf naar kolf. Deze gesloten verdamping laat geen gasuitwisseling toe waardoor de smaak echt tegen valt. Pure water echter, heeft een gepatenteerd “open verdamping” destillatieproces , waardoor men een veel hogere zuiverheidsgraad bekomt maar tevens ook een onberispelijke en heerlijke smaak.

Hemels Water

Er is maar één hemels water, alle andere wateren zijn hiervan afkomstig en zijn aardse en gerecycleerde wateren. Dankzij de destillatiecyclus wordt de aarde iedere dag gesmeerd door vers hemels water , reden te meer om ons lichaam dagelijks te smeren met gedistilleerd water. Pure water bootst het natuurlijke proces van verdamping en condensatie na, dit onder de meest steriele omstandigheid.

Geen mineralen, geen vervuiling

Het is absoluut onlogisch om van drinkwater iets anders te maken dan water zelf, water is geen voeding. Mineralen zoals die voorkomen in drinkwater worden heel slecht geassimileerd door de cel en blijven klitten aan de membraam van de cellen. Door zure regen en overbemesting zijn die mineralen uit de bodem uitgespoeld en in het water terecht gekomen. De bodem is hierdoor mineraal arm geworden en zo ook onze gecultiveerde voeding. Het zijn net de planten die ons voorzien van de noodzakelijke mineralen, namelijk als een organisch geheel en evenwichtig in zijn samenstelling.

De anorganische mineralen zoals uit de bodem of uit drinkwater belemmeren de cel functie en verstoppen het bloedvatenstelsel letterlijk. Er is toch wel een duidelijk verschil tussen de anorganische calcium van de stukadoor en de organische calcium uit brandnetel of koetjesmelk. Hetzelfde voor het anorganische ijzer van een auto en het organisch ijzer uit spinazie of hemoglobine. Deze vergelijking gaat op voor alle mineralen, trouwens, het grondbeginsel in de natuur verteld ons dat wij mensen heterotroof zijn en dus geen organisch mineraal zelf kunnen aanmaken uit anorganische mineralen (zoals die voorkomen in drinkwater), enkel planten kunnen organisch mineraal aanmaken uit anorganische mineralen uit de bodem. Daarom zijn planten autotroof.

Pure Water DestillatiesysteemLeer alles over Pure Water™

Uw Pure Water destillatiesysteem werkt altijd op een normale huis- tuin- en keukenwaterleiding. Het levert een gemakkelijke en economische voorraad vers en heerlijk smakend water om te drinken, om mee te koken, om colloïdaal zilver van te maken en voor homeopathische middelen te bereiden. Het sprankelende schone water is ook goed voor huisdieren, kamerplanten, aquaria, stoomstrijkijzers, foto’s ontwikkelen en vele andere huishoudkarweitjes.

Een Pure Water destillatiesysteem produceert uw eigen zuivere “flessenwater” gewoon thuis, zonder kosten en moeite. U hoeft geen zware flessen meer te sleuren en verlost u eindelijk van plastieken flessen – en dat alles tegen een fractie van de kosten van flessenwater uit de winkel!

Pure Water destillatiesystemen zijn nauwkeurig volgens richtlijnen ontworpen en uitgevoerd. Ze zijn vervaardigd uit het hoogwaardige roestvrijstaal voor de voedingsindustrie, voor meer duurzaamheid en een lange levensduur met een minimum aan onderhoud. Hiermee bent u zeker van een constante hoge zuiverheid. Alle systemen worden stuk voor stuk uitvoerig getest en voorzien van een uitgebreide garantie.

Distributie voor België: Naturotheek Luzerne

Pure Water modellen

Pure Water SteamPure™
Counter Top

Het aanrechtmodel Steam Pure® is een compact en portabel distillatie apparaat dat klein genoeg is om netjes op het aanrecht te plaatsen of op eender welke plaats dat u het wenst te gebruiken. Het kan gemakkelijk meegenomen worden naar een tweede verblijf , mobilehome enz… om steeds van zuiver drinkwater te kunnen genieten, waar ook je komen mag.

Meer informatie

Pure Water Mini Classic III

De Mini Classic II is een compacte, aanrecht distillatie toestel met een uitneembare kook-kamer om gemakkelijk te vullen en te reinigen.
Met een capaciteit van bijna 3 liter per 3,5 uur cyclus is dit manueel destillatietoestel perfect voor alleenstaanden of kleine families. Het is ook zeer geschikt als verplaatsbaar toestel voor buitenhuis gebruik. Vereist geen water aansluiting.

Meer informatie

Pure Water Midi Classic

Met de capaciteit om 26 liter gedistilleerd water te produceren per etmaal, is de midi-classic het ideale toestel voor een familie of zakenbedrijf. Deze automatische distillator stockeert ongeveer 19 liter zuiver water in zijn inox opslagtank. De midi series is een favoriet onder de kopers en wordt dagelijks gebruikt in meer dan 130 landen wereldwijd.

Meer informatie

Pure Water Mega Classic

Indien u een rolls royce in gebruik en productie wil dan is de mega-classic perfect voor u. Deze produceert tot 12 gallons (45 liter) per dag en is voorzien van een 10 gallons (38liter) opslagtank.
De Mega Classic heeft een ingebouwde zuiverwater pomp om uw water tot aan de frigo of het aanrecht te brengen en/of heeft een manuele zuiverwater kraan om gedistilleerd water rechtstreeks af te tappen. Onderhoud is tot een minimum herleid met het automatisch doorspoel systeem.

Meer informatie

Pure Water™ is Pure Logica

• Pure water is geen filtersysteem maar een natuurlijk zuiveringssysteem
• Pure water produceert iedere dag vers en nieuw water
• Constante zuiverheid van 99,99%
• Droogrest 0%
• Bacteriologisch 100% veilig, ook voor virussen en parasieten
• Ideale zuurtegraad 6,9 pH
• Sterk reducerend water 24,5 rH2
• Verwijderd radioactiviteit
• Ook oestrogenen, parabenen, dioxines en pesticiden worden voor 99,9% verwijderd
• Vervaardigd uit edelstaal ,100% recycleerbaar
• Vervaardigd en gepatenteerd in de USA
• Wereldwijd aanbevolen door artsen, diëtisten ,gezondheidscentra, hospitalen

Verander uw leven ,drink Pure Water™

• Heerlijk en onberispelijk van smaak
• Verantwoord biologisch koken en drinken
• Verfijn de smaak van je gerechten en dranken
• Meer behoud van vitaminen en antioxydanten bij bereidingen
• Beter oplossen en opname van voedingstoffen
• Krachtig, ioniserend vermogen om efficiënt te ontgiften, te ontslakken en af te slanken
• Heel geschikt voor Homeopatische bereidingen ,aanmaak van colloïdaal zilverwater …
• Hoge potentie tot genetische expressie bij het aanmaken en ontvouwen van eiwitten
• Uitermate geschikt voor zuigelingen, kinderen ,zwangere vrouwen, bejaarden ,niersteen-en galsteenlijders ,diabetici ,huisdieren , aquariums …
• Uw kookpotten ,koffiezet en snelkoker blijven als nieuw, zonder chemische aanslag

Getest en goedgekeurd

• Dr. Apr. E. Verharen ,Industrieel Apotheker AVER Deurne, België
• Katholieke Universiteit Leuven (KUL) afdeling Voedingsleer
• Wereld Gezondheid Organisatie (WHO)
• Amerikaan Rode Kruis (American Red Cross)
• FEMA (Federal Emergency Management Agency)
• State Department of US Navy
• State Department of Health and Human Researches/office of preventive and public Health services Louisiana
• State Department of Health services and Environmental Health Devision California

Meer informatie over pure water vindt u op
www.pure-water.be

Import voor Europa

25 jaar Exclusief verdeler voor Belgie


www.naturotheek-luzerne.be
www.pure-water.be
info@naturotheekluzerne.be

Pure Water™ toestellen online bestellen?

 39,80 Incl. BTW
 38,30 Incl. BTW
 33,60 Incl. BTW
 47,20 Incl. BTW
 2.599,00 Incl. BTW
 1.799,00 Incl. BTW
 849,00 Incl. BTW
 659,00 Incl. BTW

Wenst u persoonlijk begeleid te worden in uw aankoop?

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info over onze producten, wij helpen u graag verder.

Velden met een * zijn verplicht.